Share your moment

Share Your Moment en win vette prijzen! 

Deel jouw Vuurwerkmania-moment met andere vuurwerkliefhebbers en win vette prijzen!! 

Via de Vuurwerkmania-website kun je heel eenvoudig jouw Vuurwerkmania-moment indienen en delen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een Account op de Vuurwerkmania-site en een link naar het beeldmateriaal dat je wil delen. Dat kan bijvoorbeeld een Youtube-filmpje, een Instagram-foto, een Facebook-video, enz. zijn.

 Nadat wij jouw inzending ontvangen en beoordeeld hebben zetten we deze op de Vuurwerkmania-website. Begin 2016 gaan we onder alle inzendingen de winnaars bepalen. Je mag zo vaak meedoen als je wil! 

Hoe doe ik mee?

Maak een Account aan hier op de website en Log in. Ga naar Mijn Account en klik rechtsonder op Share a Moment. Vul je gegevens in en plaats de link naar de foto of video die je wil delen. Geef bij Omschrijving aan om welk artikel het gaat en vertel over jouw Vuurwerkmania-moment . Klik daarna op Verstuurd. Dat is alles! 

Mag alles?

Zeker,  zolang het maar Vuurwerkmania-momenten zijn en zolang het maar over vuurwerk van Vuurwerkmania gaat! Zorg er daarnaast voor dat jouw beeldmateriaal van zo hoog mogelijke kwaliteit is. Verder ga je ermee akkoord dat wij jouw materiaal mogen gebruiken voor commerciële doeleinden. En hoe vaker je meedoet, hoe groter de kans dat je wint! 

Maak ons en alle andere Vuurwerkliefhebbers gek en WIN!!